25 Temmuz 2021 Pazar

Zara- 7.0 EDT / 2015


























Zara- İspanyol giyim ve aksesuar markasıdır. Bugün, Zara- 7.0 isimli parfümü inceleyeceğiz. Kısa bir yorum olacak.

Zara- 7.0- aromatik otlar, erkeksi çiçekler ve yumuşak odunsu notalar barındırıyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu aromalar mevcuttur. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösteriliyor.

Menekşe yaprağı, nane, lavanta, sardunya, sandal ağacı, misk ve sedir ağacı notaları verilmiş.

Zara- 7.0- isimli kokuda, aromatik otlar her zaman önemlidir. Başlangıçta bunları görürüz. Ne ki, bütün koku formunda etkisini sürdürmekte. Sucul karakter taşıyan aromatik otların baskın olanı, lavantadır. Buna fesleğen destek veriyor. Erkeksi- yeşil koan ve yumuşak çiçekler sonra gelir. Sardunya ve menekşe olabilir. Hafif baharatlar ( pembe biber ) vardır. Çiçeklerle beraber, tene oturma başlar. Son kısımda da yumuşak odunsu notaları ( sandal ağacı ve paçuli ) algılarız. Paçuli tozlu olmuş. Sade ve gösterişsiz bir yapısı vardır.

Günlük kullanım ve sosyal faaliyet kokusudur. Kaliteli ve ferah bir kolonya ölçüsünde kalıcılık ve fark edilirlik yapar. İlkbahar- yaz mevsimine uygundur. Yumuşak, canlı, enerjik yapısıyla genel beğeniye yönelecektir. Tene yakın durur. Karakterini hemen belli eder. Tene özgürce uygulanır. Çok kaliteli aromalar olmasa da, bizim için önemli olan, rahatsız edici bir yapaylık vermemesidir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

3 yorum: