1 Temmuz 2021 Perşembe

Bottega Veneta- Bottega Veneta Pour Homme Extreme EDT / 2015




























Bottega Veneta- İtalyan moda markasıdır. Bottega Veneta- Bottega Veneta Pour Homme Extreme isimli parfümü yorumlayacağım. Turunçgiller, aromatik otlar, baharatlar, deri ve odunsu notalar ile şekilleniyor. Yumuşak, hafif, tatlı, sucul ve bir miktar keskin rayihalar var. Deri grubunda gösterilmekte.

Üst- bergamot, çam iğneleri, ardıç meyvesi,

Orta- pimento, köknar reçinesi, muskat,

Alt- deri, laden otu, paçuli.

Bottega Veneta- Bottega Veneta Pour Homme Extreme- ana koku formu olarak yeşil / bitkisel kokan notaları kullanmış. Mesela açılışta keskin yeşil bitkiler ve aromatik otlar baskındır. Çam ağacı / iğneleri benzeri kokulara, yeşil kokan ferah bergamot eşlik etmekte. Gene aynı minvalde, kapanışta yeşil kokan odunsu notalar ( paçuli ) var...



Bottega Veneta- Bottega Veneta Pour Homme Extreme isimli parfümde, açılıştaki sucul- yeşil karakterden sonra orta bölümde meyvemsi- yumuşak baharatları ( biber ve kakule ) göreceğiz. Yumuşak yapıdaki deri ve odunsu notalarla sona gelinmekte.

Bottega Veneta- Bottega Veneta Pour Homme Extreme- kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik yapmakta. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve esasen yılın bütün mevsimlerine uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Dengeli tatlılık ve uyumlu romalar var. Yeşil / bitkisel harman ve meyvemsi baharatlar sırasıyla algılanmakta.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder