19 Ağustos 2021 Perşembe

Gucci- Guilty Eau Pour Homme EDT / 2015


























Gucci- İtalyan moda şirketidir. Gucci- Guilty Eau Pour Homme isimli parfümü değerlendiriyoruz. Meyvemsi vurgular, çiçeksi nüanslar ve odunsu notalar bu parfümü biçimlendirmektedir. Tatlımsı, tozlu, kremsi ve yumuşak tonlamaları var. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- limon, bergamot,

Orta- iris, portakal çiçeği, kar tanesi,

Alt- paçuli, misk.

Gucci- Guilty Eau Pour Homme isimli parfümün başlangıcında kavun ve armut gibi tatlı meyveler var. Yeşil kokan erkeksi çiçekler bunu takip ediyor. Portakal çiçeği, turunç yaprağı, lotus ve leylak tarzında sucul ve ferah çiçekler kullanılmış. Son bölümde yumuşak odunsu notalar ( kremsi paçuli ) ve seyreltilmiş halde misk algılanıyor.

Gucci- Guilty Eau Pour Homme- genel anlamda yeşil çiçekli- odunsu bazlı erkeksi kolonya tarzındadır. Fark edilirlik ve kalıcılık buna göre düşünülmelidir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Gün içinde tazelenebilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz kokusudur. Aromalardaki yapaylık, günümüz parfümlerinde tercih edilen bir uygulamadır. Ne var ki, genel beğeniye hitap eder. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder