19 Haziran 2021 Cumartesi

Bottega Veneta- Knot Eau Florale EDP / 2015


























Bottega Veneta- İtalyan moda markasıdır. Bugün Bottega Veneta- Knot Eau Florale isimli bayan parfümünü inceleyeceğiz. Tatlı, yumuşak, tozlu, ferah, kremsi ve sıcak esintileri var. Çiçeksi notalar, turunçgiller, odunsu notalar ve vanilya aromalarıyla şekillenmektedir. Çiçeksi grupta gösterilmektedir.

Üst- mandalina, neroli, lavanta,

Orta- gül, şakayık,

 Alt- tonka fasülyesi, sedir ağacı.

Bottega Veneta- Knot Eau Florale- tozlu ve buruk turunçgiller ve gene tozlu lavantanın baskınlaştığı şipremsi koku formuyla açılmaktadır. Mandalina ve limon, ferah ve enerjik yapıdadır. Devamında tatlımsı ve yeşil karakterde çiçeksi notalar geliyor. Gül ve şakayık, tende biraz sucul etkiler bırakıyor. Parfüm hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Tene oturma işlemi bitince, orta bölümdeki çiçekler turunçgilli çiçeklere dönüşüyor. Turunçgilli çiçeklerden baskın olanı, nerolidir. Yumuşak ve tozlu sedir ağacı ve kremsi vanilya kapanışı yapacaktır.

Bottega Veneta- Knot Eau Florale- sade, basit ve kolay anlaşılır koku yapısına sahiptir. Çiçeksi notalar ana temadır. Diğer aromalar yardımcı elemandır. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşmektedir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu için idealdir. Tene özgürce sıkılabilir.

Bottega Veneta- Knot Eau Florale isimli parfümün en ilginç ve benim için şaşırtıcı olan yönü, kalıcılık ve fark edilirlik performansının beklediğimden çok daha yüksek olmasıdır : Fark edilirliği çok güçlü ve etkili oldu. Hem sahibine hem de dışarıya karşı yoğun bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende ( benim tenim ), parfümü sıkalı altı ( 6 ) gün oldu, halâ kalıcılığını sürdürmekte... Turunçgilli çiçekler ve kremsi vanilya aromalarıyla tene yapışmakta ve çok kalıcı olmakta.

Koku- 5 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder