13 Nisan 2021 Salı

Memo- Ilha do Mel EDP / 2015




























Memo- Fransız parfüm markasıdır. Şimdi Memo- Ilha do Mel isimli parfümü inceliyoruz. Tatlı, kremsi ve yumuşak rayihalar var. Çiçeksi notalar, bal, vanilya ve turunçgilli nüanlarla biçimleniyor. Çiçeksi grupta yer alıyor.

Üst- mandalina, ardıç meyvesi, sümbül,

Orta- portakal çiçeği, yasemin, bal, iris, süpürge çiçeği,

Alt- vanilya.

Memo- Ilha do Mel- üç farklı koku nüansına sahiptir=

- Turunçgilli- yeşil çiçekler,

- Beyaz çiçekler,

- Vanilya ve bal.

Bu katmanlar sırasıyla algılanır. Başlangıçtaki çiçekler, yeşil ferah bitkilerin ve canlı ve enerjik turunçgillerin etkisindedir. Portakal, mandalina, adaçayı, yavşan otu, yasemin ve portakal çiçeği karışımı tahmin ediyoruz. Elbette tatlılık da var. Orta bölümde kremsi ve yumuşak çiçeksi notalar sahne alır. Gene de açılıştaki çiçek formu pek değişmez. İris ve menekşe gibi sucul çiçekler buna katılır. Son bölümde, kremsi vanilya ve balla tatlılık artar. Ama rahatsız etmez.

Memo- Ilha do Mel- dengeli tatlılık ve uyumlu notalar verir. Akışkanlık hızlıdır ve karakterini çabuk bulur. Tene yakın kalır. Kaliteli ve ferah çiçeksi kolonya gibidir. Kalıcılık ve fark edilirlik buna göre düşünülmelidir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanımda tazelenir. Her mevsime ve sosyal ortamlara uygundur.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder