22 Ocak 2014 Çarşamba

Snob Black



























Snob, Pinkar Kozmetik firmasının ürün gamındadır. Snob Black adlı parfümü inceliyoruz.

Turunçgil, baharat ve odunsu notalarla biçimleniyor. Aromatik- baharatlı grupta olabilir. Günlük kullanımda her ortama ve faaliyete uyar. Her mevsim kullanılabilir.

Üstte bergamot, mandalina; orta notada kakule, köknar, karabiber; altta ise misk, sandal ağacı, vanilya ve amber aromaları verilmiş.

Taze, canlı ve dinamik turunçgiller, klasik ve modern açılışa meydan veriyor= Greyfurt- mandalina ikilisi diye tahmin ettim. Sonrasında yumuşak ve tatlı baharatlardan zencefil ve tarçın sahne almakta. Biberli rayihalar algılanır. Son aşamada kremsi ve yumuşak vanilya, misk ve sandal ağacı bulunur. Basit ve sade bir yapılanma vardır. Notalar dengeli ve uyumludur. Dengeli bir tatlılık vardır. Tatlı baharatlar gidişatı forse eder.

Fazla bir beklentiye girmeden kullanılabilir. Herkesin beğenebileceği türden bir kokudur. Sürprizi yok. Bolca sıkılsa da rahatsız etmez. Kalıcılığı memnun ediyor. Tene yakın durur ve baharatlarla fark edilir. İlk anda keskin bir turunçgil harmanı var. Devamında baharatlarla sakinleşir.

İsmindeki siyah vurgusuna rağmen, son derece ferah, kolay anlaşılır ve net bir aroma yapısına sahiptir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

4 yorum:

  1. İdeal aslında.Biraz bol sıkıldığında kalıcılık telafi edilebiliyor.Fiyatı uygun olduğundan tercih edilebilir (:

    YanıtlaSil
  2. bu hangi parfümün kopyası?

    YanıtlaSil
  3. Bu parfüm hangi yabancıya benzer birde First Class yabancı bir parfüm klonu mu

    Ben mesajla Snob Black Drakkar Noir benzetiyorum siz ne düşünürsünüz

    YanıtlaSil
  4. Klasik tatlı baharat parfümü.

    YanıtlaSil