18 Şubat 2013 Pazartesi

Snob Classic


























Pinkar Kozmetik firmasının kokularından olan Snob Classic, çok beğeniliyor. Baharatlar, aromatik otlar, narenciye tonları, odunsu notalar bu parfümü şekillendiriyor. Aromatik- odunsu kategorisine girebilir.

İlk sıkışta güçlü ve yoğun aromalar var= Keskin ve buruk bir bergamot ve adaçayı olabilir. Erkeksi bir lavanta algıladım. Açılış tozlu aromatik otlar ve buruk narenciye tandanslı olmuş. Aromatik otlarda belli bir ölçüde çam- ardıç meyvesi keskinliği hissediliyor.

Sonrasında nispeten yumuşak ve ferah baharatlar algıladım= Kakule- zencefil olabilir. Çamsı notalar halâ etkindir. Tene oturma başlıyor. Kapanışa doğru sedir ağacı, misk, amber sırasını takip eden nüanslar vardır. Tenden böylece ayrılıyor.

Baharatlar dışında fazla bir tatlılık yoktur. Genelde buruk, karanlık, ekşimsi vurgular vardır. Bunu tozlu ve keskin olarak da tanımlayabiliriz. Başlangıçtaki aromalar biraz rahatsız edici olsa da, devamında yumuşayıp kabul edilir hale gelmektedir. Fark edilirlik açılışta dehşetengiz bir durumdadır ve algıları zorlar. Baharatlarla tene yerleşip güzel kokar.

Sonbahar- kış sezonundan başka bir zaman dilimine uygun olmaz. Akşamları davet, kokteyl gibi organizasyonlarda- dengeli sıkılmalıdır. Kalıcılığı ise bir günü geçmekte.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

1 yorum:

  1. Evet farkedilirlik dehşet verici (: Sıcak bir ürün.Sıcak havalarda tercih ederken dikkatli olmak lazım (:

    YanıtlaSil