16 Ekim 2021 Cumartesi

Tiziana Terenzi- Al Contrario Extrait de Parfum / 2015


























Tiziana Terenzi- İtalyan niş parfüm markasıdır. Bugün Tiziana Terenzi- Al Contrario isimli parfümü konuşacağız. Tatlı, yumuşak, ferah, sıcak ve şekerli yapısı vardır. Vanilya, kakao ve fındık gibi gurme tarzı aromalarla biçimlenmektedir. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- malt, abanoz ağacı, kakaolu bakla,

Orta- vanilya, orkide, tonka fasülyesi,

Alt- sandal ağacı, şeker kamışı, benzoin, fındık.

Tiziana Terenzi Al Contrario ismini taşıyan parfüm, son derece sade, basit ve minmalist koku karakteri vermektedir. Aromaları katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşmektedir. Başlangıçtan itibaren hızlı akışkanlıkla tatlı kakao, tatlı vanilya, şekerli vanilya ve fındık aromaları ile tene yakın duran bir yapısı vardır. Parfümün genelinde şekerli bir tatlılık olmasına rağmen rahatsız etmiyor ve notalar birbiriyle dengeli ve uyumlu olmayı başarıyor. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime uyar. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılık vermekte. Fark edilirliği ilk anda yoğun ve güçlüdür. Sonrasında sakinleşir ve tensel koku formuna döner.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder