9 Nisan 2013 Salı

Snob Sport For Men

























Snob Sport For Men, Pinkar Kozmetik tarafından piyasaya sürülmüştür. Pinkar Kozmetik 1938 yılında kuruldu. Parfüm, losyon, şampuan ,cilt bakım ürünleri yapmaktadır.

Snob= Mağrur, kibirli, züppe, kendini beğenmiş- kişi.

Snob Sport için kısa bir değerlendirme=

Aromatik- odunsu gruba verilebilir. Ferah, canlı, dinamik esintiler yayar. Aromatik ot, narenciye, odunsu notalar ve misk ile şekillenir.

Üst- bergamot, limon, nane,

Orta- ardıç meyvesi, yasemin,

Alt- misk, sandal ağacı, vanilya, amber.

Notalar böyle açıklanmakta. Keskin, ferah ve enerjik bir başlangıcı var= Nane, bergamot hissediliyor. Açılışta buzlu bir hava da var.

Sonra beyaz çiçekler ve çam kozalağı esintileri gelir. Yasemin net biçimde algılanır. Reçineli bir yapı da gösterir.

Kapanışta yumuşak rayihalar egemendir= Misk, vanilya ve odunsu notalar hissedilir. Meyvemsi baharat rayihaları da algılanır. Tenden böylece ayrılır.

Fark edilirlik çam esintileri, nane, bergamotla ilgilidir. Tatlı ve kremsi amber/ misk devreye girince de kalıcılık yükselir. Günün üçte birinde, hafif esintilerle tende kalmaktadır. Tene yakın durur. Yaz mevsimi kokusudur. Günlük kullanımda her ortam ve faaliyete uyar. Dozaj konusunda serbestsiniz. Bol bol sıkılabilir. Rafine, doğal ve zengin bir harmanı var. Dengeli bir tatlılık mevcuttur. Kolonya tarzındadır. Aromatik otlar parfümün genelini domine etmiştir. Şöyle ki, turunçgiller- çam- misk- odunsu notalar çizgisinde her daim otsu biçimler sezilmektedir- Otlar diğer notalarla kaynaşmıştır.

Koku- 5 Kalıcılık- 3



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder