6 Temmuz 2013 Cumartesi

Penhaligon's- Blenheim Bouget EDT / 1902



























Penhaligon's- İngiliz parfüm ve kozmetik şirketidir. Penhaligon's- Blenheim Bouget isimini taşıyan parfüm hakkında yorum yapmak istiyoruz...

Narenciye esintileri, aromatik otlar ve odunsu notalar ile tanımlanan bu parfüm, kaliteli ve ferah bir kolonya havasındadır. Fark edilirlik ve kalıcılığı bu minvalde değerlendirilmelidir. Narenciye- aromatik grubunda gösteriliyor. Lavanta, limon, misket limonu, misk, çam ve karabiber gibi notalar açıklanmış.


Penhaligon's- Blenheim Bouget- limon kolonyası efektiyle açılmakta. Buruk, tozlu, ekşimsi başlangıç olmuş. Lavanta merkezli aromatik otlar var. Tene yerleşince, yeşil bitkisel notalar ve aromatik otlar baskınlaşıyor. Koyu bir çam kozalağı kokusunu, lavanta desteklemekte. Kapanışta odunsu notalar ( paçuli, vetiver ) ve misk var. Sade, basit ve minimalist yapısıyla beğenimizi kazandı. Her açıdan genel beğeniye uyan, memnun edici bir kokusu var. Her mevsime ve sosyal ortamlara uygun bir kolonya gibi değerlendirilebilir.

Penhaligon's- Blenheim Bouget- tene bolca uygulanabilir. Rafine, temiz, akışkan aromalar tene çabuk oturuyor. Sakin, yumuşak, pozitif bir karakteri var. Açılıştan sona değin, canlı ve enerjik tonlamaları ile terapi etkisi yapacaktır. Lavanta ve çam aromaları kalıcılığa katkı yapmaktadır.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder