13 Ağustos 2023 Pazar

Avon- Full Speed Quantum EDT / 2022

 















Avon- ABD merkezli kozmetik markasıdır. Bugün Avon- Full Speed Quantum isimli parfümü incelemek istiyoruz. Çiçeksi notalar, aromatik otlar, amber, ambroksan ve odunsu notalar içeriklidir. Tatlı, yapay, serin, sıcak, ozonlu, ferah ve yumuşak esintileri var. Aromatik- fujer grubunda gösterilebilir.

Ozonlu notalar, sardunya, sedir ağacı ve amber gibi aromalar açıklanmış. Buna eklemeler yapılacaktır.

Avon- Full Speed Quantum isimli parfümün açılışında ferah ozonlu notalar var. Hemen arkasından baharatlı sardunya- nane biçiminde, hafifçe tatlı çiçeksi notalar ve aromatik otlar geliyor. Bunu yeşil ve ferah kokan aromatik otlar çeşnisi takip etmektedir. Fesleğen, biberiye, adaçayı ve mate yaprağı hissetim. Yapaylıktan başka bir özelliği olmayan amber- misk- ambroksan- sedir ağacı merkezli odunsu notalarla kapanış gerçekleşiyor.

Avon- Full Speed Quantum isimli parfümün yapısı ferah aromatik- yeşil bir kolonyayı andırıyor. Tatlılık pek yok. Yeşil- bitkisel rayihalar daha baskın olarak var. Günümüz aromatik- fujer parfümlerindeki gibi, burada da yapay amber / ambroksan bulunuyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilişkilidir. Gün içinde tazeleme ile fark edilirlik ve kalıcılığı takviye edilebilir. Sondaki amber- ambroksan ekseni rahatsız edici olmadığından, tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder