30 Ağustos 2023 Çarşamba

Medical Beauty Research- I' Or Pure Gold EDP / 2022

 















Medical Beauty Research- Alman kozmetik ve parfüm firmasıdır. Bugün Medical Beauty Research- I' Or Pure Gold isimli bayan parfümünü incelemek istedim. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, vanilya, amber ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, kremsi, şekerli, pudralı, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Şipre- çiçeksi kat6egorisinde gösterilebilir.

Üst- limon, portakal, elma, şeftali,

Orta- yasemin, lavanta, lavandin, yeşil notaların çiçek esansları,

Alt- amber, sedir ağacı, misk, paçuli, vanilya.

Medical Beauty Research- I' Or Pure Gold isimli parfümün başlangıcı kremsi ve şekerli meyveler ve turunçgillerden meydana gelmektedir. Şeftali, aslan meyvesi, armut, portakal ve mandalina olmalıdır. Devamında kremsi & pudralı koku değişimleri gösteren çiçeksi notalar var. Yasemin, lavanta, mimoza ve frezya tahmin ediliyor. Tene oturma döneminde bu çiçekler ya yeşil kokacaktır ya da çiçeksi notaların karakteri değişip yeşil ve ferah yapıya evrilecektir. Sardunya, siklamen ve neroli olabilir. Son kısımda kremsi tonlamalarla tanınan vanilya- amber ve pudralı odunsu notalar ( paçuli ) var. Kapanış faslında yapaylık artıyor. Çünkü kremsi ve pudralı yapısal düzen boğucu hale geliyor.

Medical Beauty Research- I' Or Pure Gold isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Yalnız orta katmandan itibaren kremsi ve pudralı tonlamalar iç içe geçmiş veya üst üste binmiştir. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Sonra da sahibine ve dışarıya karşı saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olmaktadır. Tene dengeli sıkmak şarttır. Üç- dört fıs yeter. Neredeyse genele yayılmış bulunan kremsi & pudralı rayihalar, orta bölümden başlayarak artan sıcaklık ve sondaki bariz yapaylık dolaysıyla kalıcılık ve fark edilirlik değerleri yükselmiş ve fakat parfümün tene dengeli sıkılması elzem olmuştur. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder