23 Ağustos 2023 Çarşamba

Calvin Klein- Eternity For Women Eau De Parfum Intense / 2022

 















Calvin Klein- ABD moda firmasıdır. Bugün Calvin Klein- Eternity For Women Eau De Parfum Intense isimli parfümü konu seçtim. Kremsi, buruk, tatlımsı, ekşimsi, sabunsu, pudralı, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, baharatımsı nüanslar, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Şipre- çiçeksi grubunda gösterilebilir.

Üstte gül, ortada sichuan biberi ve alt notada yasemin aromaları açıklanmış. Buna eklemeler yapılacaktır. 

Calvin Klein- Eternity For Women Eau De Parfum Intense isimli parfümün başlangıcını meydana getirmiş olan meyveler ( erik, armut, ahududu, kayısı, yaban mersini ? ) ve turunçgiller ( bergamot, portakal, mandalina ) kremsi, buruk, tatlımsı ve ekşimsi kokmaktadır. Sabunsu ve pudralı tonlamalar yapan çiçeksi notalar ise, orta katmanı doldurmuştur. Gül ve yaseminin baskın olduğunu düşünmekle birlikte sümbül, mimoza ve manolya gibi tahminler yapıyorum. Arada tatlı karanfil gibi, baharatımsı nüanslar var. Her ikisi de pudralı kokan misk ve sandal ağacı merkezli odunsu notalarla kapanış gerçekleşiyor. 

Calvin Klein- Eternity For Women Eau De Parfum isimli parfüm, açılıştan kapanışa değin şipre parfüm özellikleri gösteriyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmesinden sonra, sahibine ve dışarıya karşı boğucu ve saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli sıkılması gerekiyor. Üç- dört fıs yeter. Orta katmandan itibaren görülen sabunsu, pudralı rayihalar ve son kısımda buna eklenen yapaylık ( misk- sandal ağacı ) nedeniyle / dolayısıyla fark edilirlik ve kalıcılık artmış ve fakat bu durum parfümün tene dengeli sıkılmasını icap ettirmiştir. Sonbahar- kış mevsimine, soğuk havalara ve akşam saatlerine yöneliktir. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder