8 Temmuz 2023 Cumartesi

Dolce & Gabbana- Light Blue Italian Love Pour Homme EDT / 2022

 















Dolce & Gabbana- İtalyan moda şirketidir. Bugün Dolce & Gabbana- Light Blue Italian Love Pour Homme isimli parfüm hakkında konuşacağız. Turunçgiller, çiçeksi notalar, odunsu notalar, misk ve sucul ve ozonlu notalar içeriklidir. Tatlımsı, buruk, metalik, yumuşak, ferah, serin ve yapay esintileri var. Aromatik- yeşil grupta gösterilmiş.

Üst- greyfurt, bergamot,

Orta- ozon notaları, menekşe yaprağı, yeşil notalar, kaşmeran,

Alt- vetiver, misk, paçuli, gayakum ağacı.

Dolce & Gabbana- Light Blue Italian Love Pour Homme isimli parfümün başlangıcı ve orta bölümü tamamen ozonlu, sucul ve buruk tonlamalar vermekte : Bergamot, greyfurt ve limon tarzı turunçgillerden sonra, menekşe ve sardunya gibi yeşil ve ferah kokan erkeksi çiçeksi notaları görüyoruz. Ora bölümün devamında yeşil notalar iyice baskınlaşacak ve burada tatlımsılık biraz daha artacaktır. Son bölümde toplamda yumuşak, metalik ve yapay aromaların varlığı hissediliyor : Baskın paçuli ve vetiver odunsu notaları temsil ediyor ki, bunlar özellikle metalik ve yapaydır. Buna yumuşak misk katılıyor.

Dolce & Gabbana- Light Blue Italian Love Pour Homme isimli parfüm, baharatımsı nüanslar eksiğiyle genel koku gidişatı bakımından Dolce & Gabbana- Light Blue Forever Pour Homme isimli parfümün neredeyse aynısıdır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilişkilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile fark edilirlik ve kalıcılığı arttırılabilir. Tene özgürce sıkılabilir. Genelde sucul, ozonlu ve yeşil / bitkisel yapıdadır. Kaliteli aromatik- odunsu kolonya havasındadır. Bu sayede günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Kapanış faslındaki odunsu notalar ve miskin yapaylığı da rahatsız etmiyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder