31 Ağustos 2023 Perşembe

Emporio Armani- Stronger With You Only EDT / 2022

 















Emporio Armani- İtalyan moda markasıdır. Bugün Emporio Armani- Stronger With You Only isimli parfümü yorumlamak amacındayız. Turunçgiller, baharatımsı nüanslar / baharatlar, lavanta, vanilya, çiçeksi notalar ve amber içeriklidir. Tatlı, kremsi, köpüklü, serin, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Aromatik- baharatlı grubunda gösterilebilir.

Üst- greyfurt,

Orta- lavanta, sardunya, 

Alt-- vanilya, kestane, laden otu.

Emporio Armani- Stronger With You Only isimli parfüm, canlı ve enerjik turunçgillerle açılıyor. Tatlı ve köpüklü greyfurt ve limon hissediliyor. Bunu yeşil ve ferah aromalar takip ediyor. Önce lavanta, sonra da erkeksi tarzda çiçeksi notalar gelecektir. Hem yeşil hem baharatlı kokan sardunyayı algıladım. Siklamen de olabilir. Baharatlı yapısal düzen devam ediyor. Bu kez de baharatımsı nüanslar / baharatlar olmalıdır. Tarçın ve kakuleyi burnumuz seçiyor. Son bölümdeki vanilya ve amber, tatlı ve kremsi kokmakla birlikte yapaylıktan kurtulamıyor.

Emporio Armani- Stronger With You Only isimli parfümde turunçgiller ve lavanta serindir. Devamındaki diğer notalar ( baharatlı çiçekler, baharatlar, vanilya- amber ) sıcaktır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Oldukça hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Sonrasında sahibine dönük biçimde, genelde sakin bir fark edilirliği var. Fark edilirliği tene yakın kalma eğilimi gösteriyor. Çabuk terleyen yağlı tende ise, günün büyük bölümünde tatminkâr bir kalıcılık yapacaktır. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter. Orta bölümden başlayarak artan sıcaklık, kremsi tatlılık ve sondaki yapaylıktan ötürü kalıcılığı artmış ve fakat tene dengeli sıkılması elzem olmuştur. Bu haliyle sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, soğuk / serin havalara ve akşam saatlerine uygundur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder