9 Ağustos 2023 Çarşamba

Sospiro- Liberto EDP / 2022

 















Sospiro- İtalyan niş parfüm firmasıdır. Şimdi Sospiro- Liberto isimli parfüm konu olarak seçilmiştir. Meyveler, turunçgiller, lavanta, çiçeksi notalar, baharatlar, odunsu notalar, vanilya ve amber aromaları barındırıyor. Buruk, tatlı, sıcak, yumuşak, ferah, yapay, sucul ve ozonlu esintiler sunuyor. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilebilir.

Üst- şeftali, yasemin, lavanta, bergamot,

Orta- yeşil notalar, ozon notaları, vadi zambağı, baharat çeşnisi, karanfil,

Alt- amber, paçuli, vanilya.

Sospiro- Liberto isimli parfümün başlangıcında şeftali, kayısı, bergamot ve mandalina gibi meyveler ve turunçgiller mevcuttur. Bunlar şipremsi ve buruk yapıdadır. Bunu ferah yeşil notalar destekliyor. Sonrasında yeşil / bitkisel, sucul ve ozonlu rayihalarla lavanta, yasemin, zambak, lotus ve frezya gibi çiçeksi notalar geliyor. Burada yağmur sonrası ıslanmış kır çiçekleri tandansı vardır. Orta bölümün bir diğer koku grubu da, sıcak ve tatlı kokan baharatlardır. Karanfil ve biber hissediyoruz. Son kısımda, yükselen sıcaklıkla beraber kremsi ve yapay aromalar bulunuyor. Paçuli merkezli odunsu notalar, vanilya ve amber bunlar arasındadır.

Sospiro- Liberto isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği olacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapacaktır. Tene özgürce sıkılabilir. Orta katmandan itibaren iyice belirginleşen sıcak, tatlı ve kremsi tonlamalar, çiçeksi- baharatlı- ambersi yapısal düzen ve son bölümdeki rahatsız etmeyen yapaylık vesilesiyle / nedeniyle kalıcılık ve fark edilirlik değerleri artmış ve tene özgürce sıkılması mümkün olabilmiştir. Bu sayede günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde de düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

 

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder