16 Eylül 2023 Cumartesi

Narciso Rodriguez- Musc Noir Rose For Her Eau De Parfum / 2022

 















Narciso Rodriguez- ABD kökenli moda markasıdır. Şimdi Narciso Rodriguez- Musc Noir Rose For Her Eau De Parfum isimli parfümün değerlendirmesine geçiyoruz. Tatlı, kremsi, şekerli, ekşimsi, pudralı, sıcak, ferah, yumuşak ve yapay rayihaları var. Meyveler, turunçgiller, vanilya, misk, çiçeksi notalar ve amber içeriklidir. Oryantal- çiçeksi kategorisinde gösterilmiş.

Üst- erik, bergamot, pembe biber,

Orta- gül, misk, sümbülteber,

Alt- vanilya.

Narciso Rodriguez- Musc Noir Rose For Her Eau De Parfum isimli parfümün açılış kısmında şipremsi tarzda turunçgiller ve kırmızı orman meyveleri yer alıyor : Tatlı, kremsi & şekerli ve sıcak vurgularla bergamot, portakal, ahududu, böğürtlen, mersin ve vişne sayılabilir. Meyvemsi hissiyat baskındır. Sonrasında, tene oturma evresinde bu meyveler biraz daha ekşimsi hale geliyor. Orta katmanda kremsi çiçeksi notaları görmekteyiz. Gül, frezya ve gardenyaya pudralı sümbülteber eşlik etmekte. Sonlarda sıcaklık giderek artıyor. Kremsi, yumuşak ve fakat yapay vanilya, misk ve amber troykasıyla, parfüm kapanışa yönelmiştir.

Narciso Rodriguez- Musc Noir Rose Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmesini takiben, özellikle dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca güçlü kalıcılık yapacaktır. Tene dengeli dozajlanması şarttır. Üç- dört fıs yeter. Orta bölümden itibaren etkisin gösteren yüksek şekerli tatlılık, pudramsılık ve sondaki yapaylık, kalıcılık ve fark edilirlik değerlerini yükseltmiş, ancak parfümün tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Gene de nota geçişleri başarılıdır. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk havalara ve akşam saatlerine uyar. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder