16 Kasım 2023 Perşembe

Estèe Lauder- Pleasures Intense For Women EDP / 2022

 















Estèe Lauder- ABD kökenli kozmetik markasıdır. Bugün Estèe Lauder- Pleasures Intense isimli bayan parfümünü tanıtmak istiyoruz. Tatlımsı, şekerli, şuruplu, buruk, pudralı, sıcak, serin, ferah, yumuşak, sucul ve ozonlu rayihaları var. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya, reçineler, amber ve odunsu notalar barındırıyor. Çiçeksi grupta gösteriliyor. 

Üst- yeşil zambak, şakayık, kuş üzümü, ylang ylang, Çin tarçını, 

Orta- zambak, yasemin, tiare çiçeği, gül,

Alt- akçaağaç, vanilya, sığla yağı, benzoin.

Estèe Lauder- Pleasures Intense For Women isimli parfümün başlangıcını tatlımsı, şekerli, şuruplu ve serin meyveler meydana getirmiştir. Aslan meyvesi, kuş üzümü, kızılcık ve ahududu tahmin ediliyor. Bundan sonra, parfümün son kısmına değin yoğun çiçeksi notalar, koku gidişatına hakimdir. Önce yeşil, buruk, ferah, sucul, ozonlu ve tatlımsı koku değişimleri sunan çiçekler var : Şakayık, siklamen, gül, sardunya ve zambak sayılabilir. Bunlar toplamda kır çiçekleri tandanslıdır. Buraya kadar, aslında bütün aromalar serin kokuyor. Ardından hafifçe pudralı tonlamalar yapan çiçeksi notalar geliyor : Yasemin, ylang ylang, mimoza ve manolya olmalıdır. Son bölümde sıcaklıkla birlikte pudralı vurgular da yükselecektir. Hepsi de pudralı olan vanilya, vanilyamsı reçineler ( benzoin ), amber ve sandal ağacı merkezli odunsu notalar kapanışı yapmıştır.

Estèe Lauder- Pleasures Intense For Women isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmaktadır. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı var. Tene özgürce sıkılabilir. Herhangi bir yapaylık ve sentetiklik yok. Orta katmanın sonundan itibaren başlayan pudralı ve sıcak rayihalar sayesinde kalıcılık performansı artmıştır. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve dozaj ayarlaması ile her mevsime uyacaktır. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde de kullanma opsiyonunuz mevcuttur. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder