11 Aralık 2023 Pazartesi

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Parfum / 2022

 















Narciso Rodriguez- ABD merkezli moda şirketidir. Bugün Narciso Rodriguez- For Him Bleu Noir Parfum isimli parfüm hakkında görüş belirteceğim. Tatlı, pudralı, yapay, metalik, yumuşak, sıcak ve ferah esintileri var. Aromatik otlar, baharatlar, odunsu notalar, turunçgiller, misk, deri / süet ve tonka fasülyesi aromaları barındırıyor. Odunsu- çiçeksi / misk kategorisinde gösterilmiş. 

Üst- kakule, selvi bitkisi, bergamot, mandalina,

Orta- iris, misk, süet,

Alt- tonka fasülyesi, sandal ağacı, vetiver, deri, sedir ağacı.

Narciso Rodriguez- For Him Bleu Noir Parfum isimli parfümün başlangıcı yumuşak aromatik baharatlar ( kakule, muskat ), aromatik otlar ( selvi bitkisi, mate yaprağı, kişniş ) ve turunçgillerle ( bergamot, mandalina, limon ) yapılmaktadır. Toplam olarak tatlı, metalik ve yeşil / bitkisel kokular açılışa hakimdir. Sonrasında tatlı & pudralı koku değişimleri sunan çiçeksi notalar ( iris, menekşe, yasemin ), misk ve süet / deri notaları gelmektedir. Gene tonka fasülyesi ve sandal ağacı merkezli odunsu notalar ile pudralı tonlamalar sürecektir. Sonda ise tamamen yapay odunsu notalar ( vetiver, sedir ağacı ) var. 

Narciso Rodriguez- For Hm Bleu Noir Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Tene oturmakta pek acele etmiyor. Biraz yavaş bir akışkanlıkla, yarım saat sonra tene yerleşecektir. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli dozaj verilmesi gerekir. Dört- beş fıs yeter. Pudralı tonlamalar, genele yayılmış sıcaklık ve ortalardan itibaren ağırlığını hissettiren çiçeksi / odunsu koku grubu gibi etkenlerle kalıcılık ve fark edilirlik artmış ve fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını zorunlu kılmıştır. Odunsu notaların yapaylığı rahatsız etmiyor. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder