1 Nisan 2023 Cumartesi

Zadig & Voltaire- This Is Love! For Him EDT / 2020
























Zadig & Voltaire- Fransız moda şirketidir. Şimdi Zadig & Voltaire- This Is Love! For Him isimli parfümü değerlendireceğim. Tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak, tozlu ve kuru yapıdadır. Turunçgiller, odunsu notalar, çiçeksi notalar, baharatlar ve misk içeriklidir. Odunsu- aromatik grupta gösterilmiş.

Üstte bergamot, ortada portakal çiçeği ve alt notada sandal ağacı aromaları verilmiş. Buna eklemeler yapacağız.

Zadig & Voltaire- This Is Love! For Him- bergamot ve portakal gibi kremsi yönü ağır basan tatlı turunçgillerle açılmıştır. Bunu tatlı ve yeşil ferah kokan- erkeksi çiçeksi notalar takip etmekte. Neroli, portakal çiçeği ve osmanthus tahminleri yaptım. Orta bölümü kaplayan baharatlar ( zencefil, kakule ) tozlu ve biberlidir. Sonda da gene tozlu ve kuru odunsu notalar ( sandal ağacı ) ve misk vardır.

Zadig & Voltaire- This Is Love! For Him isimli parfümün orta katmanının devamında ve kapanışında (baharatlı- odunsu bazlar ) kuru ve tozlu aromalar sıcaklığı yükseltiyor. Buna karşılık açılış ve orta katmanda ( turunçgilli çiçekler ) daha ferah ve yumuşak esintilere rastlıyoruz. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar görmekteyiz.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder