7 Mayıs 2023 Pazar

Mont Blanc- Legend Eau De Parfum / 2020

 















Mont Blanc- kırtasiye ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Alman şirketidir. Bugünkü konumuz, Mont Blanc- Legend Eau De Parfum isimli parfüm olacaktır. Turunçgiller, çiçeksi notalar, odunsu notalar, deri, meşe yosunu ve amber içeriklidir. Tatlımsı, ekşimsi, buruk, yapay, sıcak, ferah, yumuşak, ozonlu, sucul ve bir miktar serin yapıdadır. Deri grubunda gösterilmiştir.

Üst- menekşe yaprakları, bergamot,

Orta- odunsu notalar, yasemin, manolya,

Alt- deri, meşe yosunu.

Mont Blanc- Legend Eau De Parfum isimli parfümün açılışını tatlımsı, ekşimsi, buruk ve yeşil kokan çiçeksi notalar ve turunçgiller yapıyor. Bunlar aynı zamanda sucul ve ozonlu nitelik taşımaktadır. Tematik menekşe ve bergamot algılanıyor. Ayrıca limon, siklamen ve yasemin tahminleri yapılabilir. Orta katmanda da çiçeksi notalar, bu kez biraz kremsi tonlamalarda, fakat gene yeşil ve ferah özellikte hissediliyor. Yasemin yerinde durmakla, buna manolya katılıyor. Son bölümde silme yapay aromalar olacaktır. Sedir ağacı merkezli odunsu notalar, deri, meşe yosunu ve amber bu anlamdadır. Kapanıştaki nota gruplarının, yapay olmanın dışında bir özelliği yoktur. Bu arada şunu da ekleyelim : Başlangıçtaki ekşimsi ve buruk rayihalar, parfümün geneline bir şekilde hakim olmuştur.

Mont Blanc- Legend Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük kısmında tatminkâr kalıcılığı vardır. Ne var ki, gün içinde tazeleme ile fark edilirlik ve kalıcılık performansı arttırılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Son bölümdeki yapaylık rahatsız etmediğinden, tene özgürce sıkılabilir. Açılışta bir miktar serinlik varken, özellikle sonlarda sıcaklık yükselmektedir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder