4 Nisan 2023 Salı

Gucci- Guilty Pour Homme Love Edition EDT / 2020






















Gucci- İtalyan moda markasıdır. Bugün Gucci- Guilty Pour Homme Love Edition isimli parfümü değerlendirmek niyetindeyim. Turunçgiller, lavanta, çam esintileri, baharatlar, odunsu notalar ve misk aromaları veriyor. Buruk, yumuşak, ekşimsi, tozlu, hafif, ferah ve bir miktar sıcak esintileri var. Aromatik- fujer kategorisinde gösteriliyor.

Üst- zencefil, kumkat, mandalina, pembe biber,

Orta- lavanta, sardunya, biberiye,

Alt- paçuli, benzoin, vetiver.

Gucci- Guilyy Pour Homme Love Edition- buruk ve yeşil kokan ferah turunçgilleri açılışta kullanmış. Bergamot ve mandalina biraz ekşimsi vurgular yapıyor. Ardında gene yeşil- bitkisel tarzda lavanta ve ferah çam esintileri gelmekte. Baharatlar orta bölümde yer alıyor. Yumuşak biberli tonlardaki zencefil çok belirgindir. Buna aynı koku formunda kakule katılabilir. Sonda yeşil kokan yumuşak odunsu notalar var. Çimensi vetiver hissediliyor. Yumuşak miskle kapanış yapılmakta.

Gucci- Guilty Pour Homme Love Edition isimli parfüm, her şeyden önce kaliteli bir turunçgilli- hafif baharatlı- odunsu kolonya gibi kokuyor. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Turunçgillerden çam esintilerine geçişte çok hafif tatlılık var. Notalar uyumlu ve dengelidir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder