22 Ocak 2022 Cumartesi

The Merchant Of Venice- Venetian Blue EDP / 2016



























The Merchant Of Venice- İtalyan niş parfüm şirketidir. Şimdi The Merchant Of Venice- Venetian Blue ( Venedik Mavisi ) isimli parfümü konuşacağız. Tatlı, buruk, kuru, ferah ve yumuşak esintileri vardır. Aromatik otlar, turunçgiller, odunsu notalar, deri ve misk aromaları belirgindir. Oryantal- odunsu grubunda gösterilmiştir.

Üst- elma, bergamot, limon,

Orta- karabiber, huş ağacı, paçuli,

Alt- meşe yosunu, ambergis, misk.

The Merchant Of Venice- Venetian Blue- tatlımsı- buruk turunçgiller ( limon ve bergamot ) ikilisiyle açılıyor. Sonra aromatik otlar ( adaçayı ve kişniş ) geliyor. Yeşil kokan çimensi vetiver orta katmanda önemlidir. Tozlu sedir ağacı da hissediliyor. Kuru deri notası ve sıcak tütsü buna destek veriyor. Yumuşak misk kapanışı yapmakta.

The Merchant Of Venice- Venetian Blue isimli parfüm, ferah aromatik otlarla karışmış keskin turunçgiller, yumuşak odunsu notalar ve deri vurgusuyla kaliteli erkeksi kolonya havası veriyor. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Kalıcılığı da gün içinde tazelemeyle arttırılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar görülmekte.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder