10 Haziran 2022 Cuma

Van Cleef & Arpels- Moonlight Patchouli EDP / 2016




















Van Cleef & Arpels- Fransız mücevher, saat ve parfüm markasıdır. Bugün Van Cleef & Arpels- Moonlight Patchouli ( Ayışığı Paçuli ) isimi verilen parfümü konuşacağız. Paçuli teması, gurme notalar, çiçekler, odunsu notalar ve deri notaları vardır. Soğuk, serin, tatlımsı, yumuşak ve tozlu esintiler yapar. Odunsu- şipre grubunda gösteriliyor.

Üst- kakao, paçuli yaprakları, odunsu notalar,

Orta- iris, gül,

Alt- meyveli notalar, deri, süet.

Van Cleef & Arpels- Moonlight Patchouli- yeşil- bitkisel kokan paçuliyle açılıyor. Soğuk, serin ve ferah bir başlangıç olmuş. Dumanlı tütsü ve tatlı ve yumuşak kakao notalarıyla, hızlı akışkanlıkla tene oturuyor. Bunu erkeksi- yeşil çiçekler ( gül, menekşe, iris ) takip edecektir. Yumuşak ve tozlu odunsu notalar ( baskın paçuli, sedir ağacı ) ve hafif deri tonlamalarıyla sona geliniyor.

Van Cleef & Arpels- Moonlight Patchouli isimli parfümün açılışında paçulinin baskın olduğu yeşil bitkiler ve yapraklar var. Bunlar aynı zamanda, ardından gelen yeşil çiçeklerle birlikte sucul hissiyat veriyor. Deri notası sonda yapay kalıyor. Dengeli tatlılık ve deri notasındaki özellikle seçilmiş yapaylığa rağmen uyumlu notalar var. Aromalar harman halindedir ve iç içe geçmiştir. Kaliteli ve ferah erkeksi kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik böyle değerlendirilmelidir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder