25 Mayıs 2022 Çarşamba

English Laundry- Windsor Pour Homme EDP / 2016


























English Laundry- İngiliz moda markasıdır. Bugün, English Laundry- Windsor Pour Homme isimli parfümü inceleyeceğim. Baharatlar, turunçgiller, odunsu notalar ve vanilya gibi koku nüansları veriyor. Tatlı, kremsi, yumuşak, yapay, kuru ve keskin vurgular yapıyor. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, greyfurt, elma,

Orta- karabiber taneleri, karanfil, tarçın,

Alt- meşe yosunu, vetiver, tonka fasülyesi,

English Laundry- Windsor Pour Homme- turunçgilli- biberli baharatlarla başlangıç yapmakta. Keskin karabiber- tarçın kombinasyonu olduğu anlaşılıyor. Geri planda greyfurt gibi asitli ve enerjik turunçgil olabilir. Sonrasında kuru odunsu notalar ( paçuli baskın, vetiver yardımcı ) hissediliyor. Son bölümde kremsi amber ve şekerli vanilya ile yapaylık ve yüksek tatlılık sorunu vardır.

English Laundry- Windsor Pour Homme- son bölümdeki yapaylığa rağmen rahatsız etmiyor. Diğer aromalar dengeli ve uyumludur. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur. Fark edilirlik ilk anda yoğundur. Sonra hızlı akışkanlıkla, tene yakın kalıp sakinleşiyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcıdır. Aromalar harman halindedir ve iç içe girmiştir. Kokusu çok değişmez, düz çizgide gider.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder