31 Temmuz 2022 Pazar

Mont Blanc- Legend Spirit EDT / 2016





















Legend Spirit- Efsane Ruh olarak çevriliyor. Mont Blanc- Alman markasıdır. Yazı takımları, dolma kalem, diz üstü bilgisayar, deri ürünleri üretmekte.

Mont Blanc- Legend Spirit, aromatik otlar, turunçgiller, yumuşak baharatlar, odunsu notalar, sucul hissiyat gibi kokular yaymakta. Odunsu- aromatik gruptaki parfüm, dengeli tatlılık ve uyumlu notalar barındırmakta.

Üst- bergamot, pembe biber, greyfurt,

Orta- kakule, lavanta, akuatik akorlar,

Alt- odunsu notalar, kaşmir ağacı, beyaz misk, meşe yosunu.

Mont Blanc- Legend Spirit- ferah, taze ve dinamik bir açılış yapmakta. Greyfurt, portakal baskındır. Pembe biber ve kakule gerilerden bu ikiliye katılıyor. Aromatik- baharatlı açılış çok modern ve pozitif hava veriyor. Sonrasında lavanta baskınlığında olmak üzere, aromatik otlar ve sucul/ denizel notalar geliyor. Ana karakter budur ve sonuna değin böyle devam eder. Tene yerleşme başlıyor. Basit ve sade bir formülasyon içinde yapılanan parfüm, yumuşak ve tatlımsı misk, odunsu notalar ve sandal ağacı ile kapanışa yönelmiştir.

Mont Blanc- Legend Spirit- kaliteli bir kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik buna göre değerlendirilir. Tene yakın kalan sakin bir yapısı bulunuyor. Genel beğeni, günlük kullanım, sosyal ortam ve yılın bütün mevsim ve zamanlarında kullanım gibi şartları yerine getiriyor. Gün içinde tazelenir. Dozaj konusunda serbestsiniz. Tene özgürce uygulanabilir. İyimser ve olumlu duygular yaratan, dinlendiren, zihni rahatlatan bir aroması var. Aromalar hızlı bir akışkanlıkla tene oturuyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder