25 Temmuz 2022 Pazartesi

Jimmy Choo- Man Intense EDT / 2016



























Jimmy Choo- İngiliz moda firmasıdır. Bugünkü konumuz, Jimmy Choo- Man Intense isimli parfüm olacak. Tatlı, yumuşak, kremsi, ferah ve yapay esintiler veriyor. Meyveli notalar, baharatlar, odunsu notalar ve tonka fasülyesi ile şekilleniyor. Aromatik- odunsu kategorisinde gösterilebilir.

Üst- lavanta, kavun, mandalina,

Orta- yavşan otu, karabiber, sardunya,

Alt- tonka fasülyesi, paçuli, laden otu.

Jimmy Choo- Man Intense isimli parfümün genel karakterinde, ana çizgileriyle tatlı lavanta, meyvemsi yumuşak baharatlar, şekerli tonka fasülyesi ve yapay verilmiş kremsi paçuli hissedilmekte. Aromalar bu sırayla algılanıyor. Notalar katman halindedir.

Biraz daha ayrıntılı düzlemde, tatlı lavanta ve kavun benzeri meyvemsi notalarla başlıyor, karabiber merkezli meyvemsi baharatlar ile devam ediyor, tene yerleştiğinde yeşil çiçekler ( leylak ) dokunuşu yapıyor ve tonka fasülyesi ve yapay odunsu notalar ile ( paçuli ) sonlanıyor...

Jimmy Choo- Man Intense- hem sade, hem de nota dizilimi bakımından kolay anlaşılır bir koku biçimi sunmakta. Notalar birbiriyle uyumludur. Sadece sonda, tonka fasülesinin yapay tatlılığı sorun yaratıyor. Dengeli sıkılmasını tavsiye ederiz. Hızlı akışkanlıkla tene yapışıyor ve yakın kalıyor. Fark edilirliği ilk anda yoğundur. Sonra tene oturunca sakinleşir. Kalıcılığı kolonya performansı kadardır. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder