22 Temmuz 2022 Cuma

Bentley- Infinite Rush EDT / 2016


























Bentley- İngiliz lüks otomobil markasıdır. Bugün Bentley- Infinite Rush ismi verilen parfümü inceliyoruz. Ferah, yumuşak, tuzlu, metalik ve serin esintileri var. Turunçgiller, odunsu notalar ve baharatlarla biçimleniyor. Odunsu- aromatik grupta gösterilebilir.

Üst- pembe biber, mandalina, biberiye,

Orta- vetiver, elemi reçinesi, sedir ağacı,

Alt- odunsu notalar, amber, meşe yosunu, beyaz misk.

Bentley- Infinite Rush isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Açılışta mandalina ve portakal gibi ferah ve tuzlu narenciye vurguları yapılmıştır. Bunu pembe biber ve kakule biçiminde yumuşak biberli baharatlar takip eder. Baharatlarda biraz tatlılık da var. Yeşil kokan vetiver ve metalik- yapay sedir ağacı notaları kapanışı meydana getirmekte. Odunsu notalardaki ( sedir ağacı ) yapaylığın bilinçli bir tercih olduğunu düşünürsek, diğer aromalar dengeli ve uyumludur.

Bentley- Infinite Rush- bu haliyle günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve özellikle ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Tene özgürce sıkılabilir. Kaliteli bir odunsu- aromatik kolonya ölçüsünde bir kalıcılık ve fark edilirlik sağlıyor. Gün içinde tazelemek mümkündür. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder