7 Şubat 2022 Pazartesi

Juliette Has a Gun- Into The Void EDP / 2016



























Juliette Has a Gun- Fransız parfüm markasıdır. Juliette Has a Gun- Into The Void isimli parfümü yorumlayacağım. Deri, çiçeksi notalar, odunsu notalar, tonka fasülyesi ve misk notaları genelde hissediliyor. Tatlı, pudralı, kuru ve yumuşak esintiler var. Odunsu- çiçeksi grubunda gösterilebilir.

Üst- meyan kökü,

Orta- orkide, tonka fasülyesi,

Alt- gayakum ağacı, papirüs bitkisi, sedir ağacı, paçuli, ambroksan.

Juliette Has a Gun- Into The Void isimli parfümü koku gruplarıma göre değerlendirebiliriz=

Otomobil lastiği ve petrol kokuları= Açılışı tam da böyledir. Pudralı ve koyu çiçeksi notalar baskındır. Buna kuru deri notası eşlik eder.

Pudralı & yumuşak çiçek harmanı ve tonka fasülyesi=  Orkide, zambak ve yasemin gibi, kadınsı çiçekler var. Orta bölümde tonka fasülyesi tatlılığı arttırıyor ve bu tatlılık meyan köküyle şekerli hale geliyor. Çiçekler de tatlılıkla sarmalanıyor.

Deri, ahşapsı notalar ve misk= Kapanışta gene kuru deri var. Kuru paçuli ve öd ağacı, ahşapsı notalar veriyor. Nispeten yumuşak misk vurgusunu son fazda algılıyoruz.

Juliette Has a Gun- Into The Void- günlük kullanıma uymaz. Eğer dengeli sıkılırsa, açık hava- dış mekân davet ve kokteyllerinde ve gece eğlencelerinde iş görür. Akşam, soğuk hava ve sonbahar- kış için idealdir. Fark edilirlik her daim yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı iki gün sürer. Aromalar, tene oturduktan sonra tek parça- katman halinde algılanır. Hızlı akışkanlıkla tene yapışır. Orkide, deri, tonka fasülyesi ve ahşapsı notalarla tene oturur. Pudralı, tozlu, şekerli ve kuru esintiler, işin gerçeği, insanın tenini yoruyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder