19 Mart 2022 Cumartesi

Jacques Bogart- Club 75 EDT / 2016



























Jacques Bogart- Fransız parfüm markasıdır. Jacques Bogart- Club 75 isimli parfüm yorumlanacaktır. Oryantal- baharatlı kategorisinde gösterilmekte. Turunçgil, baharat, meyve ve odunsu nota gibi nüansları var. Sucul, tatlı, yapay ve sıcak esintiler veriyor.

Üst- portakal, tarçın, limon,

Orta- lavanta, elma, reçineler,

Alt- sedir ağacı, misk, sandal ağacı.

Jacques Bogart- Club 75- günümüz tatlı baharatlı-meyvemsi baharatlı- yapay odunsu notalı koku örneklerinden birisi olması dolayısıyla genel beğeniye hitap etmektedir.

Açılıştaki tarçın merkezli tatlı baharatları portakal destekliyor. Turunçgillerle harmanlanmış tatlı baharatlar yumuşak ve moderndir. Sonrasında sucul lavanta ve meyvemsi baharatlar ( elmalı kakule ) sahne alıyor. Buraya kadar olan kısım, günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygun olduğunu düşündürüyor. Yapay odunsu notalar ( sedir ağacı baskın ) ve yumuşak misk, klasik bir kapanışı ifade ediyor. Tene özgürce sıkılabileceğini söyleyelim.

Jacques Bogart- Club 75- dengeli bir tatlılık ve yapay odunsu bazlar hariç- uyumlu notalar veriyor. Özellikle sıcak havalarda, orta katmanda yeşil bitkisel- lavanta baskınlaşabiliyor.  Tene hızlı bir biçimde oturuyor. Tene yakın kalıyor. Kaliteli bir kolonya tandansı ile yeterli bir fark edilirlik ve kalıcılık sağlıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder