28 Nisan 2022 Perşembe

Valentino Uomo Intense EDP / 2016



























Valentino- İtalyan moda markasıdır. Valentino- Uomo Intense isimli parfümü yorumlayacağım. Şekerli bir tatlılık baskındır. Kremsi, yumuşak ve tozlu kokular verir. Deri temalıdır. Baharatımsı nüanslar, çiçekler ve vanilya aromaları belirgindir. Deri grubunda gösteriliyor. Koku karakteri çok değişmez, düz çizgide gider.

Üstte mandalina, adaçayı, ortada iris, tonka fasülyesi, alt notada deri ve vanilya aromaları açıklanmakta. 

Valentino- Uomo Intense- yoğun, güçlü ve kalıcı kokusuyla, tene çabuk yerleşiyor ve karakterini belli ediyor. Deri teması merkezdedir. Açılışta hafifçe, tatlımsı turunçgil ve aromatik otlar görülür. Mandalina, portakal ve adaçayı olabilir. Sonrasında tozlu ve pudralı çiçekler ( iris, menekşe ) gelmekte. Çiçekler maskülen tonlar veriyor. Orta kısımdaki şekerli tatlılığın tonka fasülyesi ve vanilya kaynaklı olması muhtemeldir. Ne var ki, vanilya daha baskındır. Bu da kremsi ve yumuşak bir tatlılığa yön vermektedir. Böylece tatlılık rahatsız etmez. Bölümde ayrıca tatlı baharat- pembe biber nüansları vardır. Sonlara doğru tozlu ve biraz yapay deri notası vardır. Aksayan tek yönü burasıdır. Bunun dışında, diğer notalar dengeli ve uyumludur. Tene yerleşme ve olgunlaşma deri, vanilya ve tonka fasülyesi ile olmakta.

Valentino- Uomo Intense- sade, basit ve minimalist karaktere sahiptir. Akışkanlık hızlıdır. Yağlı ve çabuk terleyen tende, bir günü geçen kalıcılğa imza atıyor. Fark edilirlik de, dışarıya karşı her zaman yoğundur. Bununla birlikte tene yakın durmakta. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Gece gezmeleri, davetler ve kokteyller için idealdir. Tenime özgürce uyguladım. Kapalı alanlarda dozaj ayarlaması yapılmalıdır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder