22 Şubat 2022 Salı

Michael Kors- Wonderlust Sublime EDP / 2016




Michael Kors- ABD merkezli moda firmasıdır. Şimdi Michael Kors- Wonderlust Sublime isimli bayan parfümünü yorumlamaktayız. Tatlı, kremsi, pudralı ve yumuşak esintileri var. Meyveler, vanilya, çiçeksi notalar ve baharatlar barındırıyor. Oryantal- çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, mandalina, badem sütü, pembe biber,

Orta- kediotu, yasemin, karanfil, güneş çiçeği,

Alt- kaşmir ağacı, benzoin, sandal ağacı.

Michael Kors- Wonderlust Sublime isimli parfümün başlangıç faslında bademli kremsi meyveler var. Mandalina, portakal ve ahududu olabilir. Sonra yumuşak tatlı baharatlar geliyor. Bunlar biraz biberlidir. Tarçın, karanfil ve pembe biber algılıyoruz. Orta katmanda bir de yüksek kremsilik barındıran çiçeksi notalara tesadüf edeceğiz. Yasemin, inci çiçeği ve frezya tahminleri yapılmakta. Bunu pudralı kediotu destekliyor. Baharatlar ve çiçekler iç içe geçip harmanlanıyor. Sonda tatlı vanilya- amber ikilisi var.

Michael Kors- Wonderlust Sublime ( Harikalar Diyarı )- tene dengeli sıkılırsa ( dört- beş fıs ) günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine uyacaktır. Aslında dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde de kullanmak mümkündür. İdeal bir soğuk hava ve akşam vakti kokusu olarak değerlendirilebilir. Aromalar meyveler, çiçek ve baharat harmanı, vanilya ve amber sıralamasıyla tene yerleşmekte. Gayet yavaş akışkanlıkla 1 saat sonra çiçeksi- baharatlı- vanilyalı karakterini buluyor. Çiçeklerin yüksek kremsiliğine ve vanilyanın şekerlenebilen yapısına dikkat edilirse, kullanımı sorun oluşturmaz. Gene de nota geçişleri başarılıdır. Fark edilirliği ilk anda, özellikle sahibine karşı yoğun ve güçlüdür. Sonradan yumuşar ve tensel koku formuna tahvil eder. Çabuk terleyen yağlı tende kremsi ve pudralı rayihalarla gün boyu etkili kalıcılık yapıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder