1 Nisan 2022 Cuma

Halloween- Halloween Man Shot EDT / 2016
























Halloween ( Cadılar Bayramı )- İspanyol parfüm ve kozmetik markasıdır. Şimdi Halloween- Halloween Man Shot isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, kremsi, şekerli, ferah ve yapay esintiler veriyor. Baharatlar, içkimsi notalar, vanilya, odunsu notalar, amber, tonka fasülyesi ve tütün içeriklerine sahiptir. Oryantal- baharatlı grubunda gösterilmiştir.

Üst- rom ve limonlu kokteyl, limon, kakule, karabiber,

Orta- zambak, adaçayı, iris,

Alt- amber ağacı, vanilya, deri.

Halloween- Halloween Man Shot- rom ve viski kokteyli gibi keskin ve asitli aromalarla açılmakta. Bu içkimsi notalar tatlı baharatlara da sirayet ediyor. Karabiber ve tarçın tahmin ediliyor. Sonra gene tatlılık barındıran vanilya mevcuttur. Bu vanilya, ilerleyen aşamada kremsi tonlamalar yapıyor. Ayrıca odunsu notalar ( paçuli ) ve amber de kremsidir. Sonlara doğru vanilyadan şekerli tonka fasülyesine geçilecektir. Yapay durumdaki tatlı tütünle kapanışa gelinmekte.

Halloween- Halloween Man Shot isimli parfümün nispeten ferah içkimsi açılışını beğendim. Tatlı vanilyalı baharatlar belli bir kalite ve lüks barındırıyor. Fakat ondan somra gelen bütün aromaların yüksek şekerlilik ve kremsilikle belirlendiğini düşünürsek, tene dengeli sıkılması lazımdır. Dört- beş fıs yeter. Sondaki yapaylığa da dikkat edilmelidir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği ilk anda dışarıya karşı yoğundur, devamında sakinleşir ve tensel koku haline gelir. Çabuk terleyen yağlı tende karabiber- vanilya- tütün ekseninde, günün büyük bölümünde tatminkâr kalıcılık yapacaktır. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, akşam saatlerine ve soğuk havalara uygundur. Dış mekân davet ve toplantıları ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. Çok sıcakta sıkılmasını tavsiye etmiyorum. Yapaylık ve aşırı tatlılık bazen baş ağrıtabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder