31 Ekim 2021 Pazar

Desigual- Dark Man EDT / 2015


























Desigual- İspanyol moda markasıdır. Bugün Desigual- Dark Man isimli parfümü yorumlayacağız. Tatlı, yumuşak, kremsi ve şekerli tonlamalar geneli kaplamıştır. Meyveler, baharatlar, çiçeksi notalar, vanilya ve gurme notalarla şekilleniyor. Oryantal- baharatlı grupta gösteriliyor. Ancak bence meyveli- çiçeksi grupta yer alabilir.

Üst- muskat, karabiber, zencefil, safran, tarçın.

Orta- portakal çiçeği, paçuli, vetiver, odunsu notalar,

Alt- meşe yosunu, misk, amber, tütün, tonka fasülyesi, vanilya.

Desigual- Dark Man isimli parfümün açılışı ozonlu- tatlımsı meyvelerle gerçekleşiyor. Kavun ve bergamot olabilir. Bunu meyveli baharatlar takip ediyor. Baharatlar daha sonra iyice yumuşuyor. Pembe biber ve kakule gibi klasik tahminler yapılabilir. Devamında yeşil kokan ozonlu çiçekler var. Lotus, leylak ve portakal çiçeği olabilir. Son bölümde tatlı çikolata ve kremsi vanilya olacaktır. Tende en son meyveli- çiçeksi nüanslar kalıyor.

Desigual- Dark Man- aslında ferah meyveli- çiçeksi genel havasıyla kadın parfümü bile zannedilebilir. Her daim tatlılık vardır ve bu durum, son kısımda şekerli tarafa meyletmektedir. Bu yüzden dengeli sıkılmalıdır. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yönelik opsiyonunuz olacaktır. Meyveli- çiçeksi- vanilyalı kolonya gibi düşünürsek, fark edilirlik ve kalıcılık performansını kafanızda canlandırabilirsiniz. Günlük kullanımda tazelemeye müsaittir. Meyveler ve çiçeksi notalar seyreltilmiş bir hissiyat veriyor. Vanilya yapay kullanılmış. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Yavaş akışkanlıkla tene yakın duruyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder