7 Ağustos 2021 Cumartesi

Lacoste- Eau de Lacoste L. 12. 12. Jaune EDT / 2015




















Lacoste- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Lacoste- Eau de Lacoste L. 12. 12. Jaune isimli parfümü yorumlayacağım. Yumuşak, tatlı, ferah ve keskin kokuları var. Meyveler, baharatımsı notalar, aromatik otlar ve odunsu notalar bu parfümü biçimlendiriyor. Aromatik- meyveli grupta gösterilmekte.

Üst- greyfurt, pembe biber, tonik,

Orta- elma, kişniş,

Alt- selvi bitkisi, vetiver, amber.

Lacoste- Eau de Lacoste L. 12. 12. Jaune ( Sarı )- açılışta kısa süre ferah limon kolonyası tandansı veriyor. Sonrasında içkimsi meyve akorları ( armut, greyfurt ) başlangıca egemen oluyor. Bunu keskin ve tatlımsı baharatlar ( kakule, pembe biber ) takip etmekte. Sona gelindiğinde yumuşak amber, sucul- yeşil bitkiler harmanı ve hatta yeşil kokan ferah vetiver notalarını algılıyoruz. Genel anlamda yumuşak odunsu notalarla tenden ayrılıyor.



Lacoste- Eau de Lacoste L. 12. 12. Jaune- birbirine zincirle bağlanmış notalarla, hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Tene özgürce sıkılabilir. Uyumlu aromalar ve dengeli tatlılık görülür. Kalıcılık ve fark edilirlik kaliteli bir kolonya kadardır. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz kokusudur.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder