14 Eylül 2013 Cumartesi

Antonio Banderas- King of Seduction Absolute EDT / 2015

 















Antonio Banderas, İspanyol aktör, yönetmen, film yapımcısı ve şarkıcıdır. Şimdi Antonio Banderas- King of Seduction Absolute isimli parfümü değerlendirmeyi düşünüyorum. Turunçgiller, aromatik otlar, badem, deniz notaları, lavanta, baharatlar, meşe yosunu, deri ve odunsu notalar barındırmakta. Tatlı, kremsi, tuzlu, serin, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Aromatik- odunsu grupta gösterilmekte.

Üst- greyfurt, pomelo ( Çin greyfurtu ) pelinotu, yeşil badem,

Orta- deniz notaları, lavanta, kakule,

Alt- deri, meşe yosunu, vetiver.

Antonio Banderas- King of Seduction Absolute isimli parfümün açılışı için tatlı, yeşil ve ferah kokan turunçgiller ( greyfurt, pomelo / Çin greyfurtu ), aromatik otlar ( pelinotu, kişniş ) ve badem aromalarından bahsedebiliriz. Daha sonra tuzlu deniz suyu aromaları eşliğinde yeşil kokan lavanta, kremsi baharatlar ( kakule, muskat ) ve meşe yosunu gelmekte. Bunların hepsi toplamda yeşil / bitkisel kokuyor. Yapay ve tatlı verilmiş deri ve odunsu notalar ( vetiver ) kapanışı yapıyor. 

Antonio Banderas- King of Seduction Absolute ( Baştan Çıkarma Kralı Mutlak ) isimli parfümde aslına bakılırsa, tatlılık ve yeşil / bitkisel aromalar genele yayılmıştır ve koku karakterinin yapısal özelliğine işaret eder. Başlangıçta yeşil ve ferah, orta katmanda tuzlu deniz suyu aromalarıyla karışmış ve sonda da yapaylık barındıran koku grupları, her zaman tatlılıkla harmanlanıyor / tatlılığı destekliyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirlenmekte. Gün içinde tazeleme ile fark edilirliği ve kalıcılığı arttırılabilir. Kaliteli bir aromatik- yeşil erkeksi kolonya gibi düşünülebilir. Nota geçişleri başarılıdır. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna yöneliktir. Deri ve vetiver notasındaki yapaylık rahatsız etmediği için, tene özgürce sıkılabilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder