31 Mayıs 2021 Pazartesi

Jacques Bogart- Silver Scent Pure EDT / 2015



























Jacques Bogart- Fransız parfüm markasıdır. Jacques Bogart- Silver Scent Pure ismli parfüm incelenecektir. Turunçgil- aromatik grupta gösteriliyor. Meyveler, aromatik bitkiler, baharatlar ve odunsu notalar ile şekilleniyor. Tatlı, metalik, asitli ve yapay aromalar görülmekte.

Üst- greyfurt, elma, nane, bergamot,

Orta- portakal çiçeği, kakule, lavanta, muskat,

Alt- paçuli yaprağı, tik ağacı, öd ağacı, misk.

Jacques Bogart- Silver Scent Pure- tatlı ve asitli meyveler ve metalik aromatik otlarla açılıyor. Greyfurt ve elma gibi ferah meyveler var. Nane ve lavanta aromatik otları temsil ediyor. Tene oturunca yeşil- erkeksi çiçekler formuna girmekte. Bunu orta katmanda meyvemsi baharatlar takip ediyor. Kakule ve muskat tahmin ediliyor. Yumuşak misk ve yapay odunsu notalarla parfüm sonlanıyor. Parlak paçuli ve ahşap notaları önemlidir.

Jacques Bogart- Silver Scent Pure- her mevsime, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara yöneliktir. Tene özgürce sıkılabilir. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcı ve fark edilir olmakta. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk oturur. Tene yakın kalır. Gün içinde tazelenir. Genel bir tatlılık var. Sucul aromatik otlar ve yapay odunsu bazlar, günümüz klasik parfümlerinde gördüğümüz özelliklerdir. Aromalar katman halindedir ve sırayla algılanmaktadır.

Koku- 3 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder