25 Aralık 2021 Cumartesi

Estêe Lauder- Modern Muse Le Rouge EDP / 2015


























Estêe Lauder- ABD merkezli kozmetik ve parfüm şirketidir. Bugün Estêe Lauder- Modern Muse Le Rouge isimli kadın parfümünü konuşacağız. Tatlı, yumuşak, kremsi ve enerjik yapısı var. Meyveler, odunsu notalar, çiçeksi notalar, vanilya ve miskle şekillenmiş. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilmekte.

Üst- kuş üzümü, ahududu, pembe biber, safran,

Orta- Bulgar gülü, Mayıs gülü, yasemin, manolya yaprakları,

Alt- paçuli, vetiver, vanilya, ambrette ( misk ebegümeci ).

Estêe Lauder- Modern Muse Le Rouge- kuş üzümü, ahududu ve bergamot gibi tatlı- kırmızı meyvelerle başlamakta. Bunu tatlı gül ve kremsi yasemin- şakayık tarzında çiçeksi notalar takip etmekte. Kremsi tonlardaki vanilya, odunsu notalar ( paçuli ) ve misk kapanışı oluşturuyor.

Estêe Lauder- Modern Muse Le Rouge- dengeli sıkılırsa günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Bu sayede şekerli- tatlı meyveler ve son bölümde şekerli yapıya bürünen vanilya koku güzelliği bakımından dengelenmiş olacaktır. Aromalar katman halindedir ve sırası geldikçe algılanır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Çiçeksi- meyveli kolonya ölçüsünde kalıcılık ve fark edilirlik vermekte. Gün içinde tazelenebilir ama çok sıcakta sıkılmasa iyi olur.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder