31 Ekim 2015 Cumartesi

Tom Ford- Cafê Rose Eau De Parfum / 2012


 


























Tom Ford- ABD moda markasıdır. Tom Ford- Cafê Rose Eau De Parfum ( 2012 ) isimli parfümü yorumlayacağız. Kahve ve gül temalı olarak düşünülmüş. Kuru, tozlu, sıcak, yumuşak, kremsi ve tatlı kokular hissediliyor. Gurme notalar, çiçekler, baharatlar, tütsüler ve odunsu- ahşapsı notalar genel biçimlenmede önemlidir. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- safran, karabiber, gül,

Orta- Türk gülü, Bulgar gülü, kahve,

Alt- tütsü, amber, sandal ağacı, paçuli.

Tom Ford- Cafê Rose Eau De Parfum ( 2012 ) isimli parfümün başlangıcı safran ve karabiber tarzında keskin- biberli baharatlar tarafında yapılmaktadır. Devamında güllü kahve hissediliyor. Son kısımda tütsülü amber, ahşapsı notalar ( sandal ağacı ) ve kuru paçuli vurgulu odunsu notalar görülecektir.

Tom Ford- Cafê Rose Eau De Parfum ( 2012 ) isimli parfümün- sade ve basit tasarlandığını anlıyoruz : Baharat, güllü kahve ve ahşapsı notalar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir. Aromalar katman halindedir. Odunsu notalar ve baharatların genel karakteri tozlu olmasıdır. Sıcaklık daha ziyade tütsülü amber ve ahşap tonlarından kaynaklanır. Güllü kahve ise ferah ve yumuşaktır. Parfüm tene yakın kalıyor. Kalıcılık ve fark edilirlik, kaliteli bir kolonya değerlerinin üstünde bir çıtayı gösteriyor. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar dengeli ve uyumludur. Dengeli tatlılık vermektedir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder