1 Ocak 2013 Salı

Comme des Garcons Amazingreen EDP / 2012



 

























Japon niş parfüm markası Comme Des Garcons' un uniseks parfümü, aromatik/ yeşil- odunsu gruba dahil edilmiş. Harmanı ilginç notalar barındırıyor.

Üst= Palm ağacı yaprakları, yeşil biber, çiğ sis, orman yaprakları,

Orta= İvy yaprakları, süsen kökleri, kişniş tohumu, çakmaktaşı,

Alt= Barut akoru, vetiver, duman, beyaz misk.

Koku düzlemini verelim= Yeşil nota, yaprak, biberli nota, çakmaktaşı, misk, duman, otsu- dumansı rayihalar hissedilmekte.

Derinlik ve konfor noktasını verelim= Aromatik yeşil notalar, biberli tonlar, çakmaktaşı/ misk ve kişniş, otsu- dumansı notalar belirgin ve en güzel kısmı oluşturmakta.




Çakmaktaşı- beyaz misk ve duman düzleminde barut benzeri hissiyat var.

Sonra çakmaktaşı ve kişniş ortalardan itibaren sahne alıyor. Kişnişin meyvemsi tonları açılışta da  hafiften alınıyor. Çakmaktaşı buruk, merhemsi ve acı rayihalar salıyor. Kişniş ise yumuşak ve meyvemsi bir tatlılık veriyor. Burası parfümün en ilginç bölümü olmuş. Açılışta serin, ferah, taze ve tatlımsı yeşil notalar ve kişniş bulunuyor. Ot ve dumanla karanlık ve buruk bir kapanış yapıyor.

Yaz mevsimine uygun bir koku karakteri var. Kalıcılık tenimde 10 saate yakın. Günlük hayatın içinde her mekânda kullanım opsiyonu bulunuyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3






Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanmak mümkündür. Bunun için Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/2014/04/parfum-testimiz-baslyor_18.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder