13 Ocak 2013 Pazar

L' Occitane- 4 Eau Des Voleurs EDT / 1991




























L' Occitane- Fransız kozmetik şirketidir. Bugün, erkeksi kolonya tarzındaki L' Occitane- 4 Eau Des Voleurs isimli parfümü değerlendiriyoruz. Hemen söyleyelim= Kalıcılık ve fark edilirlik, kaliteli bitkisel- narenciyeli kolonya kadar olacaktır. Turunçgiller, yeşil çiçekler, aromatik otlar ve odunsu notalarla şekilleniyor. Tatlı, yumuşak, ferah ve hafif aromalar veriyor. Odunsu- aromatik grupta gösterilmektedir.

Notaları ardıç meyvesi, adaçayı, fesleğen, karanfil, sedir ağacı, bergamot ve limon olarak açıklanmaktadır.

L' Occitane- 4 Eau Des Voleurs- ferah ve keskin çam esintilerini başlangıç faslına koymuş görünüyor. Bunun geri planında, enerjik ve tatlımsı narenciye esintileri alınmakta. Devamında erkeksi- yeşil çiçekler vardır. Son kısımda ferah bir limon ve yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ) hissediliyor.

L' Occitane- 4 Eau Des Voleurs- çam esintilerini büyük ölçüde aromatik otlarla kaynaştırmış. Klasik bergamot- limon işbirliği, buna yardımcı oluyor. Bergamot baskındır. Yeşil çiçekler ise, turunçgilli havanın etkisindedir. Portakal çiçeği, neroli ve turunç yaprağı olabilir.

Günlük kullanımda tazeleme yapılabilir. Sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlık yapar. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar görülmekte. Notalar harmanlanmış haldedir. Tene yakın durmakta.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder