8 Ocak 2014 Çarşamba

Chloe- Chole Eau de Toilette / 2009























Fransız moda markası Chloe' nun, kaliteli bir kolonya tarzı sunan parfümü Chloe- Chloe Eau de Toiette- çiçek ve kırmızı meyve tandansları vermekte. Tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak ve yapışkan bir yapısı var. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst notada mandalina, karpuz, pembe biber, ortada frezya, gül, alt notada iris, sandal ağacı ve tonka fasülyesi aromaları verilmiş.

Chloe- Chloe Eau de Toilette isimli parfüm tatlı & şekerli turunçgiller ( portakal, mandalina ) ve meyvelerin ( karpuz, ahududu ) olduğu açılışı beğeniliyor. Modern ve enerjik olmuş. Aralarda pembe biber gibi  tatlı baharatımsı nüanslar var. Sonrasında tene yerleşme ile birlikte yasemin, gül, frezya gibi kremsi ve yumuşak çiçekler sahne almakta. Çiçek harmanına, son bölümde tatlılığı arttıran vanilya ve sandal ağacı gibi sıcak ve kremsi vurgular katılıyor. Yapışkan hissiyat söz konusu olmakta. Odunsu notalar bu yapışkanlığı dengeliyor.

Chloe koleksiyonundaki bütün kokular, bayan parfümleri olarak düşünülmüş.

Chloe- Chloe Eau de Toilette- rahatsız etmeyen bir tatlılığa sahiptir. Notalar da uyumludur. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk oturup kurumaya başlar= Sandal ağacı ve vanilya. Gün içinde tazelemeye pek gerek olmaz. Ama isteyen tazeleyebilir. Yeterli bir kalıcılık verir. Fark edilirliği de yeterlidir, tene yakın durur. Sahibine yönelik fark edilirlik yapar. Mevsim ve dozaj sınırı yoktur. Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder