10 Ekim 2013 Perşembe

Custo Barcelona- Custo Man EDT / 2009























Custo Barcelona, İspanyol moda markasıdır ve 1980 yılında Custo Dalmau tarafından kurulmuştur. Erkek ve kadın kıyafet koleksiyonu; baskı ve grafik tasarımları bulunmakta.

Markanın klasik parfümü Custo Barcelona- Custo Man hakkında birkaç söz söyleyeceğiz.

Aromatik- turunçgil kategorideki parfümün harmanı şöyle=

Üst- portakal çiçeği, bergamot, misket limonu, ardıç meyveleri.

Orta- portakal çiçekleri, limon mine çiçeği, karabiber.

Alt- misk, laden otu, benzoin, tonka fasülyesi.

Genel karakter aromatik notalar ve turunçgildir. Buna ilave olarak çiçekler var. Otsu notalar ve vanilyamsı hissiyat ise, pek etkin olamıyor ve yardımcı eleman gibi kalıyor.

Açılışta modern tatlı turunçgillere aromatik otlar eklemlenmiş. Ferah ve dinamik bir açılış olmakla birlikte, biraz yapaylık var. Daha sonra, turunçgiller devam ediyor ve buna sıcak baharatlar katılıyor. Tene oturup güzelleşme ve kalıcılık sağlama düzlemi burasıdır.

Kapanış ve tenden ayrılış da şöyle oluyor= Reçineli bir vanilya ve misk. Burada parfüm sıcak, kremsi bir tonlama yapmış.

İlkbahar- sonbahar arası kullanılabilir. Yapay aromatik otlar dışında aksayan yönü yok. Tenimde kaliteli bir kolonya kadar fark edilirlik ve kalıcılık yaptı. Baharat ve vanilyadan ötürü, kalıcılık ve bir dereceye kadar kalite yükseliyor.

Genelde tatlılık var. Günlük kullanıma uygun yapı gösteriyor. Her ortamda rahatça kullanılabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder