7 Haziran 2015 Pazar

Chanel- Coco Mademoiselle Parfum / 2002




























Chanel Coco Mademoiselle Parfum=

Aromatik ot, turunçgil, çiçeksi notalar ve vanilya vurguları yapar. Meyveli- şipre kategorisinde değerlendiriliyor.

Fransız moda markası Chanel' in bu parfümü, tatlı, tozlu, pudralı ve yoğun esintiler yapmakta. Üstte portakal, greyfurt, bergamot, ortada aslan meyvesi, yasemin, gül, alt notada ise paçuli, vetiver, vanilya ve beyaz misk esansları açıklanmış.

Chanel Coco Mademoiselle, üç bölüme / koku nüansına ayrılabilir...

Açılışta bergamot ve greyfurtun yoğun olduğu asitli ve metalik & ekşi turunçgiller.

Sonrasında manolya, yasemin, portakal çiçeği ve böğürtlenden ( tahminen ) oluşan yumuşak ve biraz pudralı beyaz çiçekler ve soğuk kırmızı meyveler.

Kapanışta paçuli merkezli ve vetiver takviyeli tozlu ve köksü odunsu notalar, tonka fasülyesi ve yumuşak vanilya. Belki bir miktar aromatik otlar.

Genelde bir harman ve karıştırma var ve kalite çok yüksek görünüyor. Uyumlu notalar olmuş. Dengeli bir tatlılık verilmiş. Bir kolonyadan daha fazlası... Kalıcılık bir günü geçiyor. Maskülen odunsu bazlar bu işi kotarıyor. Fark edilirlik de bu minvalde yüksektir. Chanel Coco Mademoiselle, tene çabuk oturuyor ve hızlı bir akışkanlık yapıyor. Tozlu ve topraksı odunsu bazlardan dolayı, biraz dengeli sıkılırsa iyi olur. Günlük kullanımda tazeleme gerektirmez. Sonbahar- kış, soğuk havalar, akşam vakti, gece gezmesi ve davet- kokteyller için uygun bir seçim olacağı kanaatindeyiz.

Koku- 5 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder