5 Ocak 2013 Cumartesi

Amouage- Silver Man EDP / 2002


























Amouage- Arap niş parfüm markasıdır. Amouage- Silver Man hakkında kısa bir yorum yapacağız.

Narenciye notaları, çiçekler, baharatımsı etkiler, hayvansal notalar ve odunsu bazlar bu parfümde etkilidir.

Amouage- Silver Man- sabunsu, pudralı, tozlu, yumuşak ve hafif tatlımsı rayihalar barındırmakta. Odunsu- çiçeksi / misk kategorisinde gösterilmekte. Hacı yağı efekti de vermekte.

Üst- portakal çiçeği, erik, mandalina, bergamot,

Orta- orkide, yasemin, kediotu, ylang ylang, gül,

Alt- sandal ağacı, amber, paçuli, misk, vetiver, tütsü.

Amouage- Silver Man- şöyle değerlendirilecektir=

Açılışta bir harman var= Pudralı ve sabunsu çiçekler ile turunçgil tandansları birbirine karışmış. Maskülen çiçekler yasemin, menekşe, iris ve orkide olabilir. Portakal, bergamot tarzında biraz tozlu narenciyeler geri planda algılanır. Hacı yağı esintisi verilmiş. Çiçeksi notalarla hemen tene oturuyor. Sonra kokusu çok değişmiyor. Orta katmanda baharatlı çiçek formuna geçiliyor. Son bölümde tütsü, civet yağı, pudralı amber ve sandal ağacı karışımı var.

Amouage- Silver Man- yağlı ve çabuk terleyen tende, bir güne yakın, kalıcılık yapıyor. Fark edilirlik her zaman güçlüdür. Tene baharatlı çiçeklerle yerleşir ve ondan sonra tene yakın kalır. Dengeli sıkılmazsa, rahatsız eder. Akışkanlık biraz yavaştır. Rafine, dolgun ve kaliteli harmanı var. Günlük kullanıma uydurulmak isteniyorsa, dozaj ayarlaması ( üç- dört fıs ) yapmak gereklidir. Sonbahar- kıştan başka mevsime uymaz. Akşam ve soğuk hava kokusudur. Notalar harman halindedir.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder