25 Ağustos 2013 Pazar

Hugo Boss- Baldessarini Eau De Cologne / 2002


























  

Baldessarini, Hugo Boss' a bağlı bir markadır. Alman moda firması Hugo Boss' un bir kokusunu inceliyoruz. Hugo Boss Baldessarini, odunsu- oryantal grupta gösteriliyor. Aromatik ve tatlı rayihaları var. Narenciye, odunsu notalar ve misk parfümü şekillendirmekte.

Üst notalarda portakal, mandalina, nane; ortada sarı papatya, karanfil; alt notada ise ardıç, paçuli, tütün, amber ve misk açıklanmış.

Turunçgil harmanı açılışta beğeniliyor= Nane, portakal fark edilmekte. Sonra tatlı baharat ve meyve kaynaşması var. Bu tatlılık kapanışta da devam etmektedir. Odunsu notalar ve kremsi amberle sonlanır. Genelde tatlı, modern, yumuşak, hafif bir kokusu var.

Yaz mevsimine ve günlük kullanıma yöneliktir. Ortam ve faaliyet olarak serbestlik verir. Fazla beklentiye girmeden kullanabilirsiniz. Parfüm endüstrisinde bir yenilik getirmiyor. Genel beğeniye hitap eden bir tarafı var. Notalar çok çabuk akıyor ve tene yerleşiyor. Tende kalış süresi 7- 7,5 saat kadardır. Fark edilirlik ilk anlarda güçlü olmakla, sonra tene yakın durur. Düz çizgide ilerleyen kokusu çok değişmez. Yaz sezonu kokusu için, yeterli kaliteye sahiptir.

Koku- 3 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder