9 Ocak 2013 Çarşamba

L' Artisan Parfumeur- Patchouli Patch EDT / 2002




























L' Artisan Parfumeur- Fransız parfüm markasıdır. Bu markanın paçuli temalı kokusu olan, L' Artisan Parfumeur- Patchouli Patch isimli parfümü konu belirledim. Kremsi yumuşak, tatlı ve tozlu esintileri var. Çiçekler, odunsu notalar, baharatlı nüanslar ve vanilya ile şekilleniyor. Oryantal grupta gösterilmektedir.

Üst- kimyon, paçuli, beyaz misk, yıldız anason,

Orta- iris, paçuli, osmanthus, beyaz misk,

Alt- sandal ağacı, vetiver, sedir ağacı.

L' Artisan Parfumeur- Patchouli Patch isimli parfüm, koku grupları olarak baharatlı paçuli, kremsi- odunsu paçuli ve vanilyalı reçineleri seçmiş. Sırasıyla bu aromalar devreye giriyor. Aromalar paçuli merkezli olduğundan, basit ve sade bir kokusu ve ( paçuli kontrolünde ) uyumlu notaları var.

Açılışta baharatlı paçuli, tozlu ve biraz pudralıdır. Geri planda aromatik- yeşil çiçeksi notalar var. İris, yasemini osmanthus ve leylak, tatlımsı ve ferah etkiler yapıyor. Bu erkeksi çiçekler beğeniliyor. Devamında kremsi- odunsu paçuli geliyor. Yumuşak çiçekler de yardımcı eleman oluyor. Ortalardan itibaren tatlılık artıyor. Ama rahatsız edici boyutta değil. Son kısımda vanilyalı reçineleri göreceğiz. Parfüm, böylece kapanışa yöneliyor.

L' Artisan Parfumeur- Patchouli Patch isimli parfüm günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı bir akışkanlık yapmakta. Fark edilirliği ilk anda yoğundur. Sonrasında sakinleşir ve tene yakın kalır. Kalıcılık değerleri, kaliteli bir kolonya kadardır. Notalar paçuli etrafında harmanlanmıştır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder