31 Mart 2014 Pazartesi

Guerlain- Idylle Pour Femme EDT / 2010


























Guerlain- Fransız parfüm markasıdır. Guerlain- Idylle Pour Femme isimli parfümü inceliyoruz.

Guerlain- Idylle Pour Femme- yağmur sonrası ıslanmış kır çiçekleri ve yeşil yapraklar gibi kokuyor.

Tatlı, kremsi ve yumuşak rayihaları var. Yumuşak beyaz çiçekler yoğundur. Buna meyveler katılır. Çiçeksi grupta yer almakta. 

Misk, yasemin, gül, zambak, leylak ve şakayık gibi notalar gösterilmiş.

Guerlain- Idylle Pour Femme- yumuşak ve kremsi kır çiçeklerini başlangıçta vermekte. Buna geri planda tatlı- kırmızı meyveler katılmakta. Gül, yasemin, frezya, şakayık olabilir. Ahududu ve kuş üzümü olabilir. Yükselen bir tatlılık içinde, çiçeksi katman devam ediyor. Leylak, menekşe, zambak gibi çiçeklerle zenginleşiyor. Yalnız, çiçekler bir miktar pudralı ve sabunsu hale geliyor. Sucul notalar ve yeşil yapraklar hissiyatı alınıyor. Son kısımda yumuşak misk ve vanilya görülecektir.

Guerlain- Idylle Pour Femme- kaliteli ve ferah kolonya tarzındadır. Fark edilirlik ve kalıcılık da buna göre değerlendirilmelidir. Tatlılık, rahatsız etmeyen boyuttadır. Sakin, dingin, rahtlatıcı aroması ile terapi etkisi yapar. Zihin ve beden üzerinde pozitif hava yaratır. Aromalar dengeli ve uyumludur. Akışkanlık hızlıdır. Tene çabuk oturur. Tene yakın durur.

İlkbahar- yaz mevsimine, günlük kullanıma, genel beğeniye uygundur. Tene özgürce sıkılabilir. Her türlü sosyal faaliyete uyacaktır.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder