18 Mart 2014 Salı

Jesus Del Pozo- Arabian Nights For Him EDP / 2010


























Jesus Del Pozo- İspanya- Madrid merkezli bir moda ve hazır giyim şirketidir. 1974 yılında kurulmuştur. Bu markanın Arap Geceleri koleksiyonunda yer alan Jesus Del Pozo- Arabian Nights For Him isimli parfümünü değerlendireceğiz. Öd ağacı teması, ahşapsı vurgular, baharatlar ve tütsü gibi koku nüansları vardır. Sıcak, kuru, yumuşak, tozlu ve tatlımsı bir yapıdadır. Oryantal- odunsu grupta gösterilmekte.

Üst- kekik, gül,

Orta- sedir ağacı, sandal ağacı, güve otu, paçuli, safran, gayakum ağacı,

Alt- laden otu, misk, amber, öd ağacı.

Jesus Del Pozo- Arabian Nights For Him isimli parfüm, baştan sona odunsu notaların egemenliğindedir. Tütsülü karabiber tarzı baharatları ve kuru sedir ağacını açılış bölümünde biz sunmaktadır. Orta katmanda sandal ağacı & öd ağacı kombinesi ana tema olarak seçilmiş. Kapanışta vetiver ve paçuliye rastlıyoruz.

Jesus Del Pozo- Arabian Nights For Him parfümünde kullanılan malzeme kaliteli, doğal ve rafine olmuş. Ahşap notaları- öd ağacı ve belli ölçüde baharatlar bir katman oluşturur. Diğer notalar, yan rollerde bunlara eklenmiştir.

Sedir ağacı ve vetiver gibi odunsu notalar yumuşak ve ferahtır. Vetiver biraz daha yeşil kokan / bitkisel yapıdadır.

Tütsülü karabiber sıcak ve tozludur.

Paçuli köksü ve topraksı biçimdedir.

Sandal ağacı ve öd ağacı ikilisi kuru, sıcak ve ahşapsı tonlardadır. Ayrıca az miktarda tatlılık verir.

Jesus Del Pozo- Arabian Nights For Him isimli parfüm günlük kullanım, sosyal ortam ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemi kokusudur. Fark edilirlik her daim güçlüdür. Çabuk terleyen yağlı tende, gün boyu kalıcıdır. Tene özgürce sıkılabilir. Ahşap vurgularıyla tene yakın kalır. Hızlı akışkanlık yapar.

Koku- 5 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder