4 Aralık 2013 Çarşamba

Davidoff Adventure Eau Fraiche Homme EDT / 2010























Yeni yorum...

İsviçre tütün ürünleri üreticisi Davidoff, Henri Davidoff tarafından 1912' de Cenevre' de kuruldu. 1980' lerde parfüm ( 1984 ), deri ve aksesuar olarak ürün yelpazesini genişletti.

Baharatlı- ağaçımsı kategoriye dahil edebileceğimiz Davidoff Adventure Fraiche Homme,  üstte yeşil mandalina, bergamot, portakal çiçeği; orta notada zencefil, fesleğen; altta ise sedir ağacı, vetiver ve beyaz misk notalarını bulundurmakta. Bununla birlikte hafif ve fresh bir havası var.

Turunçgil harmanı, hafif ve yumuşak baharatlar ve odunsu notalar alınır.

Turunçgil ve çiçeksi notalarla başlar. Taze, serin ve enerjik açılış beğenilir.

Zencefil- biber tarzında tatlımsı ve sıcak baharat katmanına, nane aroması katılıyor= Naneli baharat denemesi modern ve güzel esintiler yaymaktadır.

Sonda da yumuşak odunsu notalar var. Sedir ağacı ve vetiver olarak tahmin ettim. Buna yumuşak bir misk eşlik ediyor ve parfüm kapanıyor. Otsu ve bitkisel rayihalar beğenilir.

Dengeli bir tatlılık, rafine ve doğal notalar, aromatik tarz, hızlı akışkanlık gibi özellikler var.

Fazla beklentiye girmeden kullanılabilir. İlkbahar- yaz sezonu için ideal bir kolonya olur. Günlük kullanımda, her ortama uyum sağlar. Bolca sıkılabilir, rahatsız etmez. Hafif aromalar var. Sevimli, lüks ve temiz bir harman takdir ediliyor. Kalıcılık değerleri ve fark edilirlik, baharatlı katmanda özellikle tatmin edici düzeyde olmuş. Günün üçte birinde kalıcılık sağlar.

Koku -4 Kalıcılık -3


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/2014/04/parfum-testimiz-baslyor_18.html

2 yorum:

  1. Düşük kalıcılığı, bu güzel kokunun en büyük handikapı.

    YanıtlaSil
  2. Düşük kalıcılığı, bu güzel kokunun en büyük handikapı.

    YanıtlaSil